'It's just me, myself and I...'

 

Na het afronden van mijn opleiding Communicatie Creatief, ging ik in 2000 werken als accountmanager bij een reclame- en communicatiebureau. Ik ontdekte er mijn talent voor projectmanagement, maar wilde ook creëren en besloot te starten met een cursus fotografie. Een aantal cursussen en jaren verder, ben ik in 2004 gestart op de fotovakschool in Apeldoorn, waar ik in 2007 afstudeerde. 

 

Als muziekliefhebber ben ik begonnen als muziekfotograaf op diverse festivals, zoals Pinkpop, North Sea Jazz, Rockin' Park en de Zwarte Cross. Bij de Zwarte Cross ben ik uiteindelijk 10 jaar actief geweest als een van de hoofdfotografen en stuurde ik het fotografenteam aan. Een geweldige periode, maar na meerdere jaren in de festivalwereld vond ik het tijd voor het verleggen van de focus. 

 

Ik was toen al veel voor de zakelijke markt aan het fotograferen en juist die zakelijkheid past goed bij me. Duidelijke afspraken,  duidelijke opdrachten, strakke deadlines en een bepaalde snelheid binnen die markt is wat mij scherp maakt en houdt. En dat alles met een persoonlijk 'touch'. 

 

Bedrijfsreportages, zakelijke portretten, woningen & interieurs zijn de opdrachten waarvoor je mij kunt inschakelen.