Wanneer geuren en kleuren samenkomen

Fotoshoot Nicolien Stanton Leefstijl Coach

 

Of ik een fotoshoot voor Nicolien Stanton, leefstijlcoach in Arnhem wilde doen? Jazeker. Want ik mocht haar lekkere en vooral gezonde gerechten op de foto gaan zetten. En natuurlijk na de shoot ook een hapje mee-eten...

 

Dinsdag 23 januari reed ik in de ochtend richting de Fonteinkruidstraat in Arnhem, het woon- en werkadres van Nicolien. Bij aankomst kwamen de geuren van pasta, vis en gegrilde groentes me al tegemoet. Dit kon niet anders dan een leuke en lekkere ochtend gaan worden :-)

 

Nadat ik eerst Nicolien zelf in haar sfeervolle werkruimte op de foto had gezet, waren de gerechten aan de beurt. We besloten we de keuken om te bouwen tot studio, om zo praktisch mogelijk aan het werk te kunnen en niet teveel stappen te hoeven maken met alle mooie, opgemaakte borden.

 

Nigel, de man van Nicolien, was de chefkok van de dag, en ik moet je zeggen... deze taak is voor hem weggelegd. Wat kan hij lekker koken!  En ik lunch niet vaak zo uitgebreid en lekker als die middag. Het was een zeer geslaagde ochtend in alle opzichten.

 

En zie je hoe mooi de nagellak van Nicolien aansluit bij de kleur van de rode uien? Soms krijg je dingen gewoon cadeau :-)! 

 

Een uitgebreide versie van de shoot is te vinden onder reportages

Benieuwd naar haar werk en site? - nicolienstanton.nl